Wat verdient Charles Leclerc?

wat verdient charles leclerc aan salaris en inkomen en wat is zijn vermogen

Veel mensen willen weten wat Charles Leclerc verdient. En dat is ook niet zo gek, want naast Max Verstappen en Lewis Hamilton is Charles Leclerc één van de beroemdste formule 1 coureurs.

En dat deze coureurs veel geld verdienen, dat is algemeen bekend. Maar het verschil tussen de topcoureurs en de anderen is erg groot. Leclerc is een topcoureur en verdient dan ook veel geld. Hij is woonachtig in Monaco en is actief voor Ferrari.

Hoeveel verdient Charles Leclerc aan salaris en inkomen?

Charles Leclerc heeft een salaris van ongeveer 8 miljoen per jaar. Dat is ongeveer 153.000 euro per week en 667.000 euro per maand. Wat hij exact verdient is niet helemaal bekend. Er zijn verschillende bronnen op het internet die iets anders aangeven. Sommige sites geven aan dat hij 1,5 miljoen per jaar verdient. Andere zeggen dat die 8 miljoen verdient per jaar en andere sites zeggen weer dat hij 10 miljoen per jaar verdient. De meeste website zeggen 8 miljoen per jaar dus daar gaan we van uit.

Dit jaar was er in het nieuws dat Charles Leclerc een kwart van zijn salaris inlevert. Dit schenkt hij aan een goed doel. Dit gaat dus om 2 miljoen euro per jaar was hij schenkt aan een goed doel. Verder wilde Charles Leclerc geen verdere informatie delen over dit omdat hij vindt dat dit zijn eigen zaak is en hij daardoor niet positief in het nieuws wilt komen.

Dit betekend dat hij van zijn salaris 6 miljoen euro overhoudt aangezien hij van zijn salaris de kwart inlevert. Dit is dus omgerekend 24.750 euro per dag, 125.250 euro per week en 545.250 euro per maand.

Wat is het vermogen van Charles Leclerc?

Het geschatte vermogen van Charles Leclerc is ongeveer 27 miljoen euro. Deze cijfers zijn uiteraard niet helemaal te herleiden en hij wil zelf geen openheid van zaken geven. Zijn contract loopt nog door tot 2024. Dat betekend dat hij aan het eind van zijn contract ongeveer 59 miljoen aan vermogen heeft.

Natuurlijk zijn dit allemaal schattingen en weten we niet precies wat zijn vermogen is. Het zal ook zo maar kunnen zijn dat hij een paar miljoen meer heeft of een paar miljoen minder. Wat we in ieder geval zeker weten is dat hij erg vermogend is en dat hij dit vermogen de afgelopen jaren flink heeft opgebouwd door F1. Ook is het natuurlijk nog mogelijk dat zijn contract bij Ferrari wordt verlengd en zijn het Vermogen Charles Leclerc nog meer zal worden in de komende jaren en hij ook meer zal gaan donderen aan een goed doel naar zijn eigen keuze. Ook zal dan naar schatting zijn salaris oplopen als hij langer bij Ferrari zal blijven.

Zoals hierboven werd aangeven zijn dit natuurlijk allemaal schatting. Zijn salaris en zijn vermogen en is niks zeker. Dit is allemaal informatie die niet officieel openbaar wordt gemaakt. Maar hopelijk heb je hiermee wel meer inzicht gekregen in zijn salaris en vermogen en is jouw vraag beantwoord wat het salaris Charles Leclerc is en het vermogen is van Charles Leclerc. Ookal is dit maar een schatting en zijn dit geen officiële cijfers.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als Formule 1 coureur heb je een riant salaris, maar je hebt moet wel 1 van de beste coureurs ter wereld zijn om zover te komen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Wil jij ook veel geld verdienen, maar dan op een veel makkelijkere manier?

Bekijk dan even de cursus van Jacko! Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig een eigen website op kunt zetten die een maandelijks inkomen voor jou kan generen.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere Formule 1 coureurs:

  • Wat verdient Charles Leclerc?
    Veel mensen willen weten wat Charles Leclerc verdient. En dat is ook niet zo gek, want naast Max Verstappen en Lewis Hamilton is Charles Leclerc één van de beroemdste formule 1 coureurs. En dat deze coureurs veel geld verdienen, dat is algemeen bekend. Maar het verschil tussen de topcoureurs en de anderen is erg groot. […]
  • Wat verdient Lewis Hamilton?
    Veel raceliefhebbers willen weten wat Lewis Hamilton verdient. Net als zijn concurrent Max Verstappen heeft Lewis Hamilton echt een riant jaarsalaris.  Een van de meest succesvolle formule 1 coureurs uit Engeland heeft al heel wat race overwinningen achter zijn naam staan. Hij is al een aantal keer kampioen geweest en een sierraad voor de racesport.  […]
  • Wat verdient Max Verstappen?
    Onze jongste nationale held Max Verstappen heeft nu al een topsalaris. Volgens ingewijden is hij nu al een van de best verdienende coureurs van het Formule 1 circuit. Toppers als Lewis Hamilton en Sebastian Vettel verdienen ongeveer dertig à veertig miljoen euro per jaar. Qua salaris komt de Limburger nog niet bij dit duo in […]