Wat verdient Badr Hari?

Het inkomen van Badr Hari

Veel mensen zijn benieuwd wat Badr Hari verdient. De bekende boxer heeft al heel wat knock outs op zijn naam staan en is één van de meest succesvolle boxers. Samen met zijn geduchte concurrent Rico Verhoeven zijn het 2 van de belangrijkste spelers in de huidige box wereld.

De Nederlander met marokkaanse roots is in het verleden regelmatig negatief in het nieuws geweest. De laatste jaren hoorden we geen negatieve berichtgevingen meer en hij geeft zelf aan dat hij zijn leven verbeterd heeft. 

ik keek vroeger al erg op tegen deze BN’er en vroeg me altijd af of hij veel geld verdiende met zijn sport. Dat heeft mij doen inspireren om helemaal uit te gaan zoeken. Ik ben op het internet op zoek gegaan en heb van verschillende bronnen de data verzameld en hieronder duidelijk weergegeven. Heb je zelf nog vragen omtrent het vermogen van Badr, aarzel dan niet om die hieronder te stellen. 

Hoeveel verdient Badr Hari?

Het inkomen van een kickboxer is niet constant en daarom is het moeilijk om een maandelijks salaris op te geven. Wel weten we dat er in grote kickbox wedstrijden zoals tegen Rico Verhoeven veel geld verdient wordt. Er wordt geschat dat Badr Hari hiermee meer dan 500.000 euro heeft verdient. 

Naast de grote wedstrijden, hebben kickboxers vaak nog sponsorcontracten. Ook Badr heeft verschillende contracten lopen waar hij geld voor krijgt. Er wordt geschat dat hij hier zo’n 50.000 euro mee verdiend. 

Het vermogen Badr Hari

Er wordt geschat dat het vermogen van Badr Hari zo’n 5 miljoen euro bedraagt. Dit was in 2012 nog 4 miljoen euro en hij in die tijd zo’n 2 miljoen euro bijverdient. Hij leeft echter als een vorst en is een belangrijke gast in bepaalde jetset gelegenheden. En dat leven is niet goedkoop, dus men schat dat hij in die jaren zo’n 1 miljoen euro heeft uitgegeven.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Wat een sterke gast is Badr Hari en wat een vermogen verdient hij! Daar kijk je echt van op. Maar daar moet hij wel erg hard voor werken. Heel veel trainen en heel veel leuke dingen laten schieten. Je zou denken dat het makkelijker zou moeten zijn om veel geld te verdienen. En, dat is het ook!

Wil jij ook veel geld verdienen, maar dan op een veel makkelijkere manier?

Bekijk dan even de cursus van Jacko! Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig een eigen website op kunt zetten die een maandelijks inkomen voor jou kan generen.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere boxers en bekende vechtsporters

  • Wat verdient Badr Hari?
    Veel mensen zijn benieuwd wat Badr Hari verdient. De bekende boxer heeft al heel wat knock outs op zijn naam staan en is één van de meest succesvolle boxers. Samen met zijn geduchte concurrent Rico Verhoeven zijn het 2 van de belangrijkste spelers in de huidige box wereld. De Nederlander met marokkaanse roots is in […]
  • Wat verdient Rico Verhoeven?
    Denken we aan Nederlandse vechtersbazen, dan komt de naam Rico Verhoeven bij velen direct naar boven. D eze baas knokt zich van de ene naar de andere overwinning en hiermee verdient de Brabander behoorlijk wat knaken. De naam Rico Verhoeven wordt ook vaak geassocieerd met Badr Hari, zijn rivaal met wie hij eenmaal vocht. Bovendien […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *