Wat is het vermogen van Robert Doornbos?

Wat is het vermogen van Robert Doornbos

Veel mensen zijn nieuwsgierig naar het inkomen en willen graag weten wat Robert Doornbos salaris is en zijn eveneens nieuwsgierig naar wat het Robert Doornbos vermogen is.

Het inkomen en opgebouwde vermogen heeft Robert Doornbos als topsporter en ondernemer verdient. Robert Doornbos bereikte in de topsport de absolute top. Hij was actief in de Formule 1 en Indy Car.

In zijn sport heeft Robert Doornbos verschillende internationale overwinningen behaald en op zijn naam staan. Voor zijn sport en inkomen reisde Robert Doornbos heel de wereld rond.

Wat is het salaris van Robert Doornbos?

Er wordt geschat dat het salaris van Robert Doornbos ongeveer 200.000 euro per jaar bedraagt. Het salaris wordt vooral verdiend in en met de autosport. De op 23 september 1981 geboren Rotterdammer reisde voor zijn inkomen de hele wereld rond.

Dat doet hij nog steeds als voormalig F1-coureur en als ervaren ondernemer. Vooral in de startende investeringssector heeft Robert energie gestoken.

Daarnaast is Robert bekwaam in coaching, maar hij doet ook aan evenementenbeheer en mediarelaties. Ook door sponsorverkoop en sportmarketing versterkt hij zijn inkomen. Door zijn passie voor de F1 is Robert vaak te zien op tv en te volgen op sociale media. Hij laat zijn analyses los op het wel en wee rond Max Verstappen en andere bekende coureurs.

Tegenwoordig verdient hij als ondernemer ook een vast inkomen bij Ziggo Sport als F1 analist. Nog steeds is Robert een veelgevraagde en motiverende key note speaker op zakelijke evenementen.

Robert is ambassadeur van het merk Heineken en partner van 4net interactive, Porsche, RED BULL, Jumbo, TopGear en Ziggo.

Ondanks zijn vele activiteiten weet Robert zijn inkomen voor de buitenwereld aardig af te schermen. Als spreker moet je bij het inhuren van Robert Doornbos al snel denken aan een bedrag tussen de vijf en twintig duizend euro.

Wat is het vermogen van Robert Doornbos?

Het vermogen van Robert Doornbos wordt geschat op ca. 11 miljoen euro. Er zijn echter geen exacte cijfers bekend. Wel heeft hij in 2018 een schikking getroffen met zijn oude sponsor die het in Robert geïnvesteerde bedrag elf miljoen euro terugeiste.

Over de uitkomst van de schikking verstrekten beiden geen informatie. Voor een lezer en sportfanaat is het natuurlijk interessant om het vermogen te weten. De niet te beantwoorden vraag is jammer genoeg hoe Robert het met zijn vele sponsorcontracten het financieel doet.

Wel is het bekend dat er vaak sponsorgeld wordt gebruikt om zichzelf in te kopen. Ook is het niet bekend of de met Chantal Bles getrouwde en in Amsterdam wonende Robert Doornbos, gedurende de jaren dat er hoge inkomsten waren, ook wel wat geld opzij heeft kunnen zetten voor de jaren na de actieve autosport.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als Formule 1 coureur heb je een riant salaris, maar je moet wel 1 van de beste coureurs ter wereld zijn om zover te komen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Wil jij ook veel geld verdienen, maar dan op een veel makkelijkere manier?

Bekijk dan even de cursus van Jacko! Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig een eigen website op kunt zetten die een maandelijks inkomen van 10.000 euro voor jou kan generen. Super toch? Maar die keuze ligt bij jou… 😉

 • Wat is het vermogen van Robert Doornbos?
  Veel mensen zijn nieuwsgierig naar het inkomen en willen graag weten wat Robert Doornbos salaris is en zijn eveneens nieuwsgierig naar wat het Robert Doornbos vermogen is. Het inkomen en opgebouwde vermogen heeft Robert Doornbos als topsporter en ondernemer verdient. Robert Doornbos bereikte in de topsport de absolute top. Hij was actief in de Formule […]
 • Wat verdient Charles Leclerc?
  Veel mensen willen weten wat Charles Leclerc verdient. En dat is ook niet zo gek, want naast Max Verstappen en Lewis Hamilton is Charles Leclerc één van de beroemdste formule 1 coureurs. En dat deze coureurs veel geld verdienen, dat is algemeen bekend. Maar het verschil tussen de topcoureurs en de anderen is erg groot. […]
 • Wat verdient Lewis Hamilton?
  Veel raceliefhebbers willen weten wat Lewis Hamilton verdient. Net als zijn concurrent Max Verstappen heeft Lewis Hamilton echt een riant jaarsalaris.  Een van de meest succesvolle formule 1 coureurs uit Engeland heeft al heel wat race overwinningen achter zijn naam staan. Hij is al een aantal keer kampioen geweest en een sierraad voor de racesport.  […]
 • Wat verdient Max Verstappen?
  Veel mensen zijn willen weten wat Max Verstappen aan salaris verdient en wat zijn vermogen is. En dat is ook niet zo gek, want we weten allemaal dat pnze jongste nationale held nu al een topsalaris heeft. Volgens ingewijden is hij nu al één van de best verdienende coureurs van het Formule 1 circuit. Toppers […]