Hoeveel verdient StukTV?

hoeveel verdient stuktv met youtube

Honderden jongeren vragen zich af wat de bekende Youtubers van StukTV verdienen. De populaire vloggers hebben een succesvol kanaal met miljoenen volgers. Ook jij vraagt jezelf af wat het inkomen is van deze gasten, anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina beland.

Veel mensen willen geld verdienen met Youtube en de gasten Giel, Thomas en Stefan hebben dit gerealiseerd met hun Youtube kanaal. Maar wie zijn deze gasten nou eigenlijk en wat doen ze precies. Dat is wat je hieronder kunt lezen.

Wie zijn StukTV?

Op 15 september 2011 zijn Giel, Thomas en Stefan StukTV begonnen. Ze uploadde geinig filmpjes op Youtube en hebben deze filmpjes flink gepromoot. Het kanaal ging verder groeien en uiteindelijk hebben ze meer dan 2,5 miljoen volgers op hun kanaal.

Met meer dan 100 miljoen views hebben ze een van de grootste youtube kanalen uit Nederland. Dit betekent ook dat ze bakken met geld verdienen. Hieronder is te lezen hoeveel deze gasten verdienen met hun Youtube kanaal.

Hoeveel verdient StukTV?

Om een goede inschatting te maken, wordt de website socialblade geraadpleegd. Hier komen bedragen uit die flink uit een lopen, maar we kunnen wel een schatting maken. Er wordt geschat dat de gasten van stukTV ongeveer 300.000 euro per jaar verdienen. Dat is ongeveer 25.000 euro per maand. Dat is alleen het geld dat vanuit de filmpjes op Youtube wordt verdiend.

Hoeveel verdient StukTV aan sponsorinkomsten en promoties

Daarnaast hebben de gasten van StukTV ook een vet contract met de mediagigant RTL. Er wordt geschat dat het inkomen vanuit sponsorcontracten ongeveer 20.000 euro per maand is. 

Naast sponsorships doen ze ook aan product placements en affiliate marketing. De inkomsten vanuit deze kanalen is wat moeilijker in te schatten, maar er wordt gesuggereerd dat ze daar ook een kleine 60.000 euro per jaar mee verdienen.

Het totaalinkomen van StukTV wordt dus geschat op 600.000 euro per jaar. Niet verkeerd voor een Youtube kanaal en het laat zien dat je met toewijding en hard werken, je heel ver kunt komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *