Wat verdient Thuiswerk?

Veel mensen vragen zich af wat thuiswerk verdient. Het is een vaak nog onbegrepen fenomeen en vaak wordt gedacht dat enkel thuiswerkende ouders deze werkzaamheden op zich nemen. 

Maar niets minder is het geval. Het neefje van een vriend van mij is 18 en doet buiten de tijden dat hij op school aanwezig is, ook thuiswerk. Het verhaal intrigeerde me en ik vroeg hem hoe dat dan precies zit. 

Hij vertelde dat hij vaak spullen thuis krijgt geleverd op een pallet, die hij in dozen in moet pakken. Zijn ouders hebben voor hem het tuinhuisje verbouwd om er een kantoor van te maken. Hij zit urenlang in het kantoor om spullen in dozen in te pakken. Hij krijgt per doos betaald en verdient er een aardig salaris mee. 

Zo heeft hij, al zegt hij dat zelf, voldoende geld om lekker op vakantie te kunnen met vrienden en ieder weekend in de kroeg te zitten. Daarnaast kan hij iedere maand geld opzij leggen voor het kopen van zijn eerste eigen auto.

Dat heeft mij doen inspireren om eens op zoek te gaan hoeveel een thuiswerker verdient. Daaruit bleek dat je verschillende manieren van thuiswerken hebt. Hieronder bespreek ik ze met je.

Wat verdient thuiswerk als inpakker?

Inpakwerk vanuit huis is populair onder jongeren en praktisch opgeleiden. Je hebt er geen diploma voor nodig en alle benodigdheden worden thuis bij je geleverd. Het salaris is echter ook niet zo hoog. Een thuiswerker verdient gemiddeld 5 euro per uur. Voor een hele dag thuiswerken ontvang je dus slechts € 40, -. 

Daarnaast is het aanbod voor inpakwerk aan huis ook niet zo groot. Er zijn weinig vacatures terwijl er wel veel mensen zijn die dit werk zouden willen doen. Naar onze mening kun je je daarom beter op iets anders richten. 

Wat verdient thuiswerk met enquetes invullen?

Veel productlanceringen moeten gereviewd worden. Ze hebben daarvoor een testpanel nodig en jij kunt je daarvoor opgeven. Vaak krijg je producten (gratis) thuis gestuurd en jij moet a.h.v. een vragenlijst of enquête jouw bevindingen opschrijven en doorgeven.

Je kunt hier alleen geen fulltime inkomen uithalen omdat er niet genoeg bedrijven zijn die gebruik maken van deze diensten. Het is prettig om het geld maandelijks er bij te hebben, maar reken niet op bedragen boven de 300 euro per maand. 

Administratief thuiswerk / virtueel persoonlijk assistent

Het loont beter om thuis te werken voor een bedrijf die zijn of haar administratie wil uitbesteden. Je bent dan administratief medewerker vanuit huis. Ook is het mogelijk om bij bedrijven aan de slag te gaan waar ze de dienst: “virtual private assistant” aanbieden. Je helpt dan drukke ondernemers om hun agenda bij te houden. Je bent eigenlijk hun persoonlijk assistent, maar dan vanuit huis.

Deze manier van werken levert al een maandinkomen op. De hoogte is afhankelijk van het bedrijf waar je voor werkt en hoeveel uur je dat in de week doet. Maar reken op een iets hoger inkomen dan het maandelijks minimum. 

Content schrijven vanuit huis 

Je kunt er ook voor kiezen om artikelen te schrijven vanuit huis voor websites en bedrijven. Er zijn maar weinig goede Content writers en bedrijven betalen flink voor een goede tekst. Als beginner kun je starten met het aanbieden van je diensten. Je schrijft dan webteksten, advertentieteksten, teksten voor op Social Media etc. De meeste beginnelingen vragen € 0,02 per woord. 

De meeste SEO artikelen zijn circa 500 woorden lang, wat betekent dat je zo’n 10 euro per artikel betaald krijgt. Naarmate je er meer handigheid in hebt gevonden, kun je ieder half uur een artikel schrijven van bijna 500 woorden. Je zou dus in theorie € 20, – per uur kunnen verdienen. 

Dat zijn al bedragen waar je flink mee uit de weg kunt. Je maandelijks bruto inkomen overstijgt dan de 3.500 euro per maand en daar kun je prima van leven. Wanneer je je dan ook nog verder verdiept in het beter worden van het schrijven van SEO en Conversie teksten, kun je het tarief wel opschroeven naar € 0,05 per woord!

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als thuiswerker kun je een redelijk salaris hebben en er zijn verschillende mogelijkheden. Maar als thuiswerker zijn ook nog andere (makkelijkere) mogelijkheden…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen als thuiswerker:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *