Wat verdient een Verkeersregelaar?

wat verdient een verkeersregelaar per maand aan salaris

Sommige mensen vragen zich af wat een verkeersregelaar verdient per maand. En dat is ook niet zo gek, want het is niet een beroep dat je iedere dag voorbij hoort komen. Toch zijn er diverse verkeersregelaars in Nederland actief die ervoor zorgen dat het verkeer op een goede doorstroming kan rekenen en of op de juiste manier wordt omgeleid. 

Laatst sprak ik met iemand op een verjaardag die vertelde dat hij na zijn pensioen als politieagent, is blijven doorwerken als verkeersregelaar. Hij wilde niet achter de geraniums gaan zitten en door blijven werken totdat hij er geen meer in had. Toen ik vroeg of dat nou goed verdiende, vertelde hij dat hij net zijn onkosten er van kan betalen. Maar aangevuld met zijn pensioen, toch nog redelijk kon leven.

Dat heeft mij doen besluiten om eens op onderzoek te gaan naar het salaris van een verkeersregelaar en wat daar allemaal bij komt kijken. Hieronder kun je de antwoorden vinden die ik voor je op het internet heb opgezocht.

Wat verdient een verkeersregelaar aan salaris en inkomen?

Een verkeersregelaar heeft een gemiddeld salaris van 1.500 euro bruto per maand. Dit is een gemiddeld maandsalaris op basis van 36 uur per week. Echter kan het voorkomen dat een verkeersregelaar in de ene maand wat minder werk heeft, dan de andere maand. Daarom krijgt hij of zij een vaste vergoeding en zijn de werktijden flexibel in te delen. 

Naast het salaris heeft een verkeersregelaar recht op diverse vakantiedagen, reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoedingen. Bij (erg) onregelmatige werktijden kan men nog rekening op een extra toeslag. 

Hoe wordt je verkeersregelaar?

Om verkeersregelaar te worden dien je een cursus te volgen die een aantal dagen duurt. Hierbij leer je verschillende wetten, regelgevingen en leer je opdrachten te geven aan verschillende weggebruikers. Ook leer je omgaan met agressie en hoe je een zo veilig mogelijke situatie kunt creëren.

Politieagenten krijgen standaard in hun opleiding deze cursus aangeboden en leren zo hoe om te gaan in het verkeer om een zo optimale doorstroming te creëren. 

Review inkomen verkeersregelaar

Chris

Inkomen
Sec. arbeidsvoorwaarden
Arbeidsperspectief

Samenvattend

Als verkeersregelaar heb je niet zo’n denderend salaris. Je staat soms en weer en wind te werken voor een minimaal salaris per maand. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn al wat beter en je kunt vaak direct aan de slag.

3

Als verkeersregelaar wat extra verdienen per maand?

Ben je verkeersregelaar (of wil je dat worden) en wil je een extra inkomen genereren per maand? Bekijk dan eens de cursus van Jacko. Hierin leer je hoe je met jouw hobby of passie extra geld kunt verdienen door hierover artikelen te schrijven of filmen en deze te plaatsen op je eigen website. Veel andere mensen gingen je voor en verdienen nu honderden euro’s per maand extra zonder te beschikken over technische kennis.

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen in het openbaar vervoer: