Hoeveel verdient een Model?

Veel mensen willen weten wat een model verdient per maand. En dat is ook niet zo raar, want je ziet vaak modellen in reclamespots op TV of in een modeblad. Een model is namelijk iemand die voor de camera staat en de nieuwste mode en/of make-up draagt. Daarmee worden modeshows, fotoshoots en schoonheidswedstrijden gehouden. 

Het uiterlijk is voor veel modellen erg belangrijk. Dit geldt ook voor lichamelijke verzorging van de huid. Ook dienen ze topfit te zijn en hebben ze vaak een personal trainer. Kleding- en visagie merken plaatsen, niet onbewust, mensen met een mooi lichaam als model voor de camera.

Dat heeft mij doen inspireren om iets uit te zoeken wat een model verdiend. Ik geef antwoord op vragen die bij me naar boven kwamen en deze zijn hieronder te lezen. Heb je zelf nog vragen, aarzel dan niet om ze onderaan in de comment section te stellen. 

Hoeveel verdient een model aan salaris?

Iemand die net begint als model, zal nog geen hoog salaris hebben. Je krijgt vaak een vergoeding voor een opdracht, maar dat zijn nog geen bedragen waar je van kunt leven. Wanneer je opgepikt wordt door een modellenbureau, heb je meer kans om een hoger inkomen te genereren. Je moet hard werken en veel in je leven laten om een topmodel te worden.

Wanneer je echter een topmodel bent, heb je ook een topinkomen. Veel topmodellen verdienen namelijk tussen de 100.000 en 200.000 euro per jaar. Het loont dus om keihard te blijven werken aan je uiterlijk en aan je looks om goed op de foto’s en op de catwalk te staan. 

Welke bekende modellen zijn het rijkst?

Hieronder vindt je een lijst met de bekendste modellen ter wereld. Het vermogen is slechts een schatting, maar komt redelijk in de buurt.

  1. Gisele Bündchen, 40 miljoen euro
  2. Cara Delevingne, 10 miljoen euro
  3. Adriana Lima, 9 miljoen euro
  4. Doutzen Kroes, 7 miljoen euro
  5. Natalia Vodianova, 6,5 miljoen
  6. Miranda Kerr, 5 miljoen euro
  7. Joan Smalls, 5 miljoen euro
  8. Lara Stone, 4,5 miljoen euro
  9. Allesandra Ambrosio, 5 miljoen euro
  10. Candice Swanepoel, 4,5 miljoen euro

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als model heb je geen hoog salaris; als topmodel heb je wel een topinkomen, maar dan moet je wel één van de mooiste dames ter wereld zijn Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen in de mode:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *