Wat verdient een Personal Trainer?

Veel mensen vragen zich af wat een personal trainer verdient. En dat is ook niet zo raar, want het zijn mensen die anderen helpen om af te vallen, weer fit te worden of persoonlijk begeleiden om een bepaalde doelstelling te realiseren. 

Ik sprak laatst op een feestje met een gespierde dame die vertelde dat ze personal trainer was. Daarbij gaf ze aan dat ze verschillende mensen begeleidt bij het sporten en dat ze mensen echt heeft zien transformeren van overtollig vet naar een gezond en fit lichaam.

Ze zei daarbij dat het menselijk aspect belangrijk is en dat je probeert in te leven in de situatie van degene die je begeleidt. Iedereen heeft een andere benadering nodig en uiteindelijk is wilskracht het belangrijkste punt om met een sporttrainer aan de slag te gaan.

Dat heeft mij doen inspireren om eens uit te zoeken wat een personal trainer verdient. Ik geef antwoord op de relevante vragen en deze kun je hieronder lezen. Wanneer je zelf nog vragen hebt omtrent dit beroep, aarzel dan niet om ze direct onderaan in het artikel te stellen.

Wat verdient een personal trainer aan salaris?

Een beginnend personal trainer verdient een startsalaris van ongeveer 1.800 euro per maand. Naarmate je meer ervaring hebt, stijgt je salaris naar ongeveer 2.500 euro bruto per maand wanneer je in loondienst bent.

Als ZZP’er verdien je beduidend meer en kan het inkomen stijgen naar zo’n 4.000 euro per maand. Uiteraard gaat daar nog het een en het ander van af, maar netto houdt je zo’n 2.500 euro per maand over.

Hoe wordt je personal trainer?

Er is geen opleiding tot personal trainer, maar er zijn wel diverse cursussen beschikbaar. Je leert dan welke oefeningen goed zijn voor het menselijk lichaam en hoe je mensen kunt stimuleren om door te gaan.

Daarnaast moet je uiteraard volop actief zijn in de sportschool en kun je jezelf verdiepen in bepaalde manieren van sporten. De een houdt zich meer bezig met mensen die willen afvallen, terwijl de ander meer sportblessures behandelt.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als personal trainer heb je een redelijk salaris, maar je moet wel ZZP’er worden om verder te komen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen als Coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *