Wat verdient een Glazenwasser?

Wat verdient een glazenwasser? Wie goed ramen kan lappen, kan een aardige duit verdienen! Het salaris glazenwasser is afhankelijk van allerlei factoren.

Het beroep als glazenwasser bestond al lang voordat je geboren werd, dit werd namelijk 1878 al geregistreerd als officieel beroep. Vroeger was het wassen van de ramen een taak voor vrouwen. Sinds de opkomst van hogere gebouwen is dit steeds lastiger geworden. Tegenwoordig zien we vaker mannen de ramen mannen als vrouwen!

Vrouwen zijn welkom maar zullen vaak omringd zijn door voornamelijk mannelijke collega’s. Glazenwassers komen overal en leren hierdoor vaak veel mensen kennen, ze bouwen dus een breed sociaal netwerk op.

Wat verdient een glazenwasser?

Nu komt echt de hamvraag! Wat verdient een glazenwasser nou precies? Graag geven we het antwoord hierop! Een glazenwasser die in loondienst is, verdient tussen de € 1700,- en € 2600,- bruto per maand. Gemiddeld verdiend een glazenwasser € 1950,- per maand. Het gemiddelde uurloon van een glazenwasser in loondienst bedraagt nu € 11,53 per uur.

Hoeveel een glazenwasser precies aan salaris krijgt, hangt af van de werkgever. Meerdere factoren kunnen een belangrijke en cruciale rol spelen. Rijbewijs, leeftijd en ervaring. Een rijbewijs is vaak een vereiste om zinvol te zijn voor een bedrijf. Iemand die meer dan 10 jaar ervaring heeft verdiend gemiddeld € 2.200,- per maand.

Zelfstandigen vragen gemiddeld 30 euro per uur. De verdiensten van zelfstandigen ligt dan ook een stuk hoger. Wie graag als zelfstandige aan de slag wilt moet wel beschikken over genoeg werkervaring. Wie ramen wilt gaan wassen heeft meer nodig dan een emmer met zeep, spons en zweem. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van moderne technieken.

Het salaris glazenwasser is hier ook van afhankelijk. Wie glazenwasser wilt worden, moet gezond zijn en over een goede conditie beschikken. Sommige glazenwassers werken ook zwart zonder dat ze geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel. Soms verdienen deze glazenwassers tussen de 10 en 20 euro per adres maar lopen een aanzienlijk risico om gepakt te worden, de straffen zijn zeker niet mals!

Wil je graag glazenwasser worden?

Wie als glazenwasser aan de slag wilt kan kiezen voor loondienst of om in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Vacatures voor glazenwassers zijn er online volop te vinden, zowel voor beginners als gevorderden is er volop keuze bij. Ga dus niet voor zomaar de eerste de beste vacature maar reageer op meerdere geschikte banen.

Het vinden van een glazenwasser is voor iedereen mogelijk. Juist degene met ervaring verdienen een stuk beter als beginners, dit zijn gewoon de harde feiten. Wie de fijne kneepjes van het glazen wassen onder de knie heeft, kan soms als snel promotie maken. Als glazenwasser is het belangrijk dat je representatief overkomt en bent voorzien van een goede babbel.

Wie zich bewijst als glazenwasser heeft de werkgevers vaak voor het uitkiezen. De meeste glazenwassers beoefenen dit beroep met plezier. Vergeet niet dat dit werk lichamelijk erg zwaar kan zijn!

Review inkomen glazenwasser

Chris

Salaris
Werkgelegenheid
Secundaire arbeidsvoorwaarden

Samenvatting

Als glazenwasser heb je niet zo een riant salaris, maar is er wel veel werk te vinden. Als ZZP’er zit je beter en kun je een prima maandinkomen realiseren.

2.7

Wil jij makkelijker geld verdienen dan een glazenwasser?

Als glazenwasser heb je een vrij leven en kun je als ZZP’er ook nog eens prima verdienen. Maar je bent wel altijd in weer en wind bezig. Er zijn manieren om makkelijker geld te verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen van mensen met een ambachtelijk beroep: