Ripple kopen

Je hebt de beslissing genomen om Ripple te kopen. Maar hoe ga je dat precies doen? Weet je zeker dat je dit bij de juiste tussenhandelaar doet of wil je het rechtstreeks op de beurs kopen? En hoe weet je dat je gekozen partij wel betrouwbaar is en dat je niet te veel betaald?

Allemaal zaken waar je rekening mee dient te houden als je besloten hebt om XRP te kopen. Want er zitten een aantal rotte appels tussen die je proberen op te lichten en er met je geld vandoor gaan.

Daarom vindt je hier verder in het artikel een aantal leveranciers waar we zelf ervaring mee hebben en waarvan je zeker bent dat ze betrouwbaar zijn en je er niet te veel betaald.

Wil je snel beginnen met investeren in cryptomunten dan kun je via onderstaande knop direct XRP kopen bij een betrouwbare Nederlandse broker.

Ripple koers, om beter te kunnen kopen en verkopen

Ripple Koers

Ripple wallet

Ripple Wallets

Ripple kopen verkopen

Ripple Verkopen

Ripple mining

Ripple Mining

Waar kun je veilig Ripple kopen?

Ripple kan bij verschillende tussenhandelaren en beurzen gekocht worden. Maar hoe weet je nou of je niet te veel betaald? En dat de aanbieder wel betrouwbaar is?

Je wilt niet hebben dat cybercriminelen er met je zuurverdiende geld vandoor gaan. Of dat ze toegang krijgen tot jouw wallet waar je al je cryptogeld hebt opgeslagen.

Daarom hebben wij op basis van onderstaande criteria een aantal brokers bij elkaar gezocht, waar we zelf ook op handelen. De criteria zijn als volgt:

  • Hebben ze een ruim aanbod?
  • Kun je er veilig handelen?
  • Ogen ze betrouwbaar en hebben wij goede ervaringen?
  • Hebben ze een goede klantenservice?
  • Zijn er goede betaalmogelijkheden?

Hieronder vindt je een overzicht van alle XRP aanbieders die aan bovenstaande criteria voldoen.

LiteBit
± 2% fee
Groot crypto aanbod
Nederlandse broker
Uitstekende helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard
Bitvavo
± 1% fee
Groot crypto aanbod
Nederlandse broker
Goede helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard
Binance
± 1% fee
Groot crypto aanbod
Internationale broker
Engelse helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard
Anycoin Direct
± 2% fee
Groot crypto aanbod
Nederlandse broker
Prima helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard

Ripple kopen met iDEAL

XRP kun je bij veel brokers kopen en deze worden meestal met iDEAL betaald. De broker gaat wanneer ze het geld hebben ontvangen, naar de beurs en kopen XRP coins voor jouw Euro’s.

Het is handig dat de betaling dan snel bij de broker binnen is en daarom kiezen velen er voor om iDEAL als betaalmethode aan te bieden. Brokers hebben dan gegarandeerd en snel het geld binnen en kunnen daarop handelen.

De volgende aanbieders bieden deze betaalmogelijkheid aan:

Andere interessante cryptocurrencies: