NEO kopen

Wil je NEO kopen, maar weet je niet zo goed hoe je dat moet doen? Dan ben je hier aan het juiste adres. We vertellen je hieronder precies hoe je NEO kunt aanschaffen, zonder het risico te lopen dat je dit bij een verkeerde partij doet.

Deze Chinese cryptocoin is de tegenhanger van Ethereum en kent een grote schare fans over de wereld. Maar hoe weet je nou zo zeker of je deze digitale munt wel bij de juiste aanbieder koopt?

Want deze munt is ook zeer in trek bij mensen die niet het beste met je voor hebben, en er alles aan doen om de gegevens van je wallet te ontvreemden. Dan zit je behoorlijk met de gebakken peren als blijkt dat al jouw NEO’s of zuurverdiende geld verdwenen blijken te zijn.

Daarom hebben we hieronder een aantal aanbieders op een rijtje gezet. Hier handelen we zelf ook en uit onze ervaring kunnen we zeggen dat je hier veilig, vertrouwd en voordelig kunt handelen in NEO.

Geen interesse om onze bevindingen te lezen, maar wil je wel snel aan de slag? Dan kun je via de knop hieronder veilig en vertrouwd NEO kopen bij deze Nederlandse broker.

NEO koers

NEO Koers

NEO wallet

NEO Wallets

NEO verkopen

NEO Verkopen

NEO mining

NEO Mining

Waar kun je veilig NEO kopen?

NEO is een bekende cryptomunt van Chinese afkomst en stelt de tegenhanger van Ethereum te zijn. Omdat de munt zo populair is, wordt deze ook op verschillende plaatsen verhandeld. Ook bij aanbieders die niet het beste met je voor hebben.

Daarom is het zo belangrijk om bij een betrouwbare aanbieder te kopen, die ook voor een stukje garant staat dat jouw digitale munten veilig zijn. En dat je in een veilige omgeving eenvoudig kunt handelen.

We hebben hieronder een selectie gemaakt van eisen waaraan we verschillende aanbieders hebben getoetst. De selectiecriteria zijn:

  • Hebben ze een ruim aanbod?
  • Kun je er veilig handelen?
  • Ogen ze betrouwbaar en hebben wij goede ervaringen?
  • Hebben ze een goede klantenservice?
  • Zijn er goede betaalmogelijkheden?

Hieronder vindt je een overzicht van alle NEO aanbieders die aan bovenstaande criteria voldoen.

LiteBit
± 2% fee
Groot crypto aanbod
Nederlandse broker
Uitstekende helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard
Bitvavo
± 1% fee
Groot crypto aanbod
Nederlandse broker
Goede helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard
Binance
± 1% fee
Groot crypto aanbod
Internationale broker
Engelse helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard
Anycoin Direct
± 2% fee
Groot crypto aanbod
Nederlandse broker
Prima helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard

Andere interessante cryptocurrencies: