Litecoin kopen

Je hebt besloten om Litecoin te kopen. Strak plan, maar hoe ga je dat doen? Weet jij welke Litecoin aanbieders betrouwbaar zijn en welke er met je zuurverdiende geld er van door gaan? Of dat de prijs niet veel te hoog is?

Dit zijn zaken waar je als gebruiker in deze wereld soms mee te maken kunt krijgen en dat is niet wat je wilt. Je wilt op een betrouwbare manier investeren in Litecoin omdat je denk dat deze gaan stijgen. En als deze gestegen is, ook weer om kunt zetten naar Euro’s op je bankrekening.

Dit begrijpen we als geen ander en daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt van betrouwbare brokers waarbij je veilig, goedkoop en eenvoudig kunt handelen in cryptocoins.

Wil je direct beginnen met het kopen van Litecoin, dan kan dat via onderstaande knop. Je gaat dan naar een Nederlandse broker die veilig, betrouwbaar en goede prijzen hanteert.

Litecoin koers

Litecoin Koers

Litecoin wallet

Litecoin Wallets

Litecoin verkopen

Litecoin Verkopen

Litecoin mining

Litecoin Mining

Waar kun je veilig Litecoin kopen?

Litecoins woden verhandeld op de zgn. cryptocurrency beurzen. Maar niet iedere beurs geeft gebruikers zo maar toegang, of kennen een ingewikkelde structuur. Daarom zijn er brokers die je helpen om jouw euro’s om te zetten in Litecoin en andersom. Je betaald hiervoor een klein percentage (vaak minder dan 2%) en zorgen voor een stukje service en veiligheid.

Je wilt namelijk niet dat je in de situatie komt te zitten dat als je niet zo goed weet wat je moet doen, je geen vragen kunt stellen.

Daarom hebben wij op basis van onderstaande criteria een aantal brokers bij elkaar gezocht, waar we zelf ook op handelen. De criteria zijn als volgt:

  • Hebben ze een ruim aanbod?
  • Kun je er veilig handelen?
  • Ogen ze betrouwbaar en hebben wij goede ervaringen?
  • Hebben ze een goede klantenservice?
  • Zijn er goede betaalmogelijkheden?

Hieronder vindt je een overzicht van alle LTC aanbieders die aan bovenstaande criteria voldoen.

LiteBit
± 2% fee
Groot crypto aanbod
Nederlandse broker
Uitstekende helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard
Bitvavo
± 1% fee
Groot crypto aanbod
Nederlandse broker
Goede helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard
Binance
± 1% fee
Groot crypto aanbod
Internationale broker
Engelse helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard
Anycoin Direct
± 2% fee
Groot crypto aanbod
Nederlandse broker
Prima helpdesk
iDEAL, Bancontact, CreditCard

Litecoin kopen met iDEAL

Als je direct wilt handelen op de beurs, moet je eerst een tegoed hebben staan in je account. Dit te goed bestaat uit Euro’s, dollars of ander traditioneel geld. Bij een broker geldt in principe hetzelfde, ware het niet dat als je Litecoin koopt, je ook met iDEAL kunt betalen.

De broker is dan verzekert dat het geld binnenkomt en kan direct voor je aan de slag als je ze de opdracht hebt gegeven. Zo loop je geen risico met koersschommelingen en hoef je geen 24 uur te wachten op de trage banktransacties.

Daarom bieden de volgende brokers iDEAL betalingen aan en kun je, nadat je account is geverifieerd, direct handelen in Litecoin.

Andere interessante cryptocurrencies: