Verdien geld met bloggen op Tradingcoach

verdien geld met bloggen op tradingcoach

Tradingcoach huurt een team van 10 bloggers in die artikelen kunnen schrijven op Tradingcoach.nl. Op dit moment verwelkomt deze site 60.000 70.000 bezoekers per maand. Dat zijn meer bezoekers dan in de Amsterdam Arena passen!

Deze site is groeiende en de eigenaren van Tradingcoach hebben enorme sites met miljoenen paginaweergaven gerund en willen deze site graag uitbouwen tot de ultieme plek voor alles wat te maken heeft met geld verdienen, investeringen, vermogen en reviews.

We zijn op zoek naar mensen die affiniteit hebben met:

  • Geld verdienen
  • Online marketing
  • Cryptocurrencies
  • Banken
  • Investeringen en beleggen
  • Product- en diensten reviews

Als je een extra zakcentje wilt verdienen met je hobby of betaald wilt worden voor jouw kennis, dan is dit een geweldige kans.

Betaling

We betalen € 0,02 per woord en onze artikelen zijn allemaal 500, 1.000, 1.500, 2.000 of 2.500 woorden lang. Afhankelijk van de lengte, krijg je dus een bepaald bedrag betaald. De lengtes van artikelen worden toegewezen op basis van het onderwerp, zodat je van tevoren weet hoeveel je voor jouw inspanningen wordt betaald.

Woorden per artikelBeloning per artikel incl. BTW
500€ 10, –
1.000€ 20, –
1.500€ 30, –
2.000€ 40, –
2.500€ 50, –

De meeste bloggers hebben ca. 20 minuten nodig voor het onderzoek en het schrijven van 500 woorden aan content. Deze mensen verdienen gemiddeld zo’n € 30 per uur.

Credits

Bloggers krijgen de beschikking over ieder een eigen profiel waar je de mogelijkheid hebt om je eigen website en/of Social Media profielen te vermelden.

Voor sommige artikelen kan worden gevraagd om het in naam van Tradingcoach te schrijven. Als we bijvoorbeeld een bepaald onderwerp bespreken, kunnen we een schrijver vragen om een artikel te schrijven op basis van onze meningen en ervaring. Dit wordt dan onder de naam van TradingCoach gepubliceerd.

Wat wordt er van je verwacht?

Van alle schrijvers wordt verwacht dat ze minimaal 5 artikelen per maand produceren. Het is van cruciaal belang dat een publicatie datum niet gemist wordt. Van schrijvers die een deadline missen, wordt onherroepelijk afscheid genomen.

Voor de meeste zelfstandige bloggers zijn 5 – 10 artikelen per maand perfect. Je hebt voldoende tijd om je research te doen en de content te schrijven. Voor schrijvers die extra artikelen willen schrijven, is er vaak voldoende werk om mee aan de slag te kunnen gaan.

Je kunt de artikelen schrijven in de WordPress omgeving en inplannen dat het automatisch gepubliceerd wordt in de ochtend op deadlineday.

Eigendom

Je zult begrijpen dat alle foto’s, video’s, geschreven inhoud en alle andere media die naar Tradingcoach.nl worden verzonden, het exclusieve eigendom worden van Tradingcoach.nl en niet het recht hebt om die inhoud opnieuw op je eigen site of elders op het internet te publiceren.

Juridisch

Content schrijven voor Tradingcoach is voor zelfstandige content writers die graag op freelance basis worden betaald. Voor we aan de slag gaan stellen we een overeenkomst op en ontvang je deze ondertekend in je mailbox. Nadat we een door jou ondertekende versie, retour hebben gehad gaan we naar de volgende stap.

Proces

We geven je voor de eerste tekst een content briefing waarin staat wat er van je verwacht wordt en wat onze wensen zijn. Er worden voorbeelden en mogelijk bronnen meegestuurd.

Je schrijft de eerste tekst en levert deze voor de afgesproken deadline op. In samenspraak met jou, gaan we de tekst finetunen totdat we van beide kanten het gewenste resultaat hebben bereikt.

Je stuurt ons een rekening of kwitantie en wij zorgen er voor dat je binnen 7 dagen het geld op je rekening hebt staan.

Zin om geld te verdienen met bloggen? Solliciteer via onderstaande button. We zullen doorlopend contact hebben met succesvolle kandidaten als er nieuwe plaatsen beschikbaar zijn.