Eén van deze studenten is miljonair dankzij het internet…

Hoi, ik ben Esmee.

Je ziet me hier op de foto samen met mijn vrienden. Ik zie er gelukkig uit, vind ik zelf. Je zult echter flink schrikken als je me 3 jaar geleden zou zien. Ik had toen flinke schulden, geen huis, geen opleiding, zat aan de drugs en moest bij vrienden op de bank slapen. Het ging zo slecht met me, dat ik bang was dat ik hier nooit meer uit zou komen.

Mijn eerste beslissing was dat ik meer goede dingen ging doen om geld te verdienen. Ik had geen zakelijke connecties, een CV, opleiding en ik zag dat dit steeds meer tegen me ging werken. Ik moest iets veranderen.

Een vriend vertelde me over het fenomeen “Affiliate Marketing” waarmee je met een eenvoudige website, geld kunt verdienen via het internet. Hij stuurde me naar een cursus waar ik voor 1 euro aan kon deelnemen. Zo kon ik zelf beslissen of dit bij me zou passen.

En wat denk je?

Er ging een wereld voor me open. Het is me gelukt om binnen een week meer dan 150 euro te verdienen. Gesteund door mijn mede cursisten is het me gelukt om binnen een maand meer dan € 2.500,00 te verdienen met één product. Je ziet me links op de foto met de andere cursisten.

Studenten miljonair dankzij het internet
affiliate marketing revolutie betrouwbaar

FAIL? First Attempt In Learning!

Ik heb veel vaker geprobeerd om structureel geld te verdienen. Maar telkens liep ik weer tegen dezelfde probleem aan, meer uitgeven dan dat er binnen komt. Erg frustrerend.

Door persoonlijke begeleiding van Jacko en zijn stappenplan, is het me gelukt om een wederkerend inkomen te hebben. Elke maand weer!

Ik vind het prettig dat alle video’s online beschikbaar zijn en dat ik lekker in mijn pyjamabroek de cursus kan volgen. Hierdoor kon ik zelf bepalen waar en wanneer ik de cursus volgde. Het was voor mij heel prettig om dit in de trein te doen naar mijn nieuwe opleiding. Misschien ken jij dat gevoel ook wel.

Het leuke was dat ik ook direct resultaat zag en al snel mijn eerste verkoop gedaan had. Dat gaf zo een kick! Het motiveerde mij ontzettend om nog veel meer mijn best te doen!

​​Doe mee met Jacko en de honderden anderen die structureel meer geld willen verdienen. Omarm het nieuwe leven en ervaar jezelf als Financieel Vrij.

​Je krijgt steun van anderen en leert van hun ervaringen. Je wordt betrokken bij een actieve community en kunt voor advies altijd bij hen terecht.

Dankzij een proefversie van 1 euro, loop je geen enkel risico (behalve dan dat je misschien meer verdient dan je had verwacht).