Wat verdient Rico Verhoeven?

wat verdient rico verhoeven aan salaris?

Denken we aan Nederlandse vechtersbazen, dan komt de naam Rico Verhoeven bij velen direct naar boven. D

eze baas knokt zich van de ene naar de andere overwinning en hiermee verdient de Brabander behoorlijk wat knaken.

De naam Rico Verhoeven wordt ook vaak geassocieerd met Badr Hari, zijn rivaal met wie hij eenmaal vocht. Bovendien dagen beide vechters elkaar regelmatig uit in de media.

Inhoudsopgave “Wat verdient Rico Verhoeven?”:

Wie is Rico Verhoeven?

Ricardo ‘Rico’ Verhoeven is een Brabantse kickbockser, die geboren is op 10 april 1989 in Bergen op Zoom. In 2004 werd hij actief op professioneel niveau.

Hij vocht eerst in de franchises organisaties K1-, It’s Showtime en Superkombat en komt nu uit in Glory. Bij Glory werd hij in 2014 voor het eerst wereldkampioen in het zwaargewicht door een een zege op 

Daniel Ghiță. Die prijs verdedigde hij tegen Errol Zimmerman, Benjamin Adegbuyi, weer Adegbuyi, Mladen Brestovacm Anderson Braddock Silva, Jamal Ben Saddik, wederom Brestovac en Guto Inocente. 

Wat verdient Rico Verhoeven?

Ren naar de sportschool als je rijk wilt worden! Rico Verhoeven is niet alleen beresterk, maar hij heeft ook nog eens behoorlijk wat geld! Wat wil je nog meer als man!

Je krijgt geen standaard salaris voor een baan als kickbokser. Je zult hard moeten trainen om goed te zijn. Hoe beter je bent, hoe meer geld je bij elkaar kunt meppen en trappen. Je wordt betaald per gevecht en bent afhankelijk van bonussen.

Volgens verslaggever Jan Uriot levert WK-winst in het kickboksen zo’n 250.000 dollar op en die prijs heeft dus meerdere malen gewonnen. 

Bovendien is het niet alleen vernederend voor je tegenstander als je hem knock-out mept: dit kunstje levert je extra knaken op! Op een kickbocksgala win je 50.000 euro als je iemand knock-out slaat. Bovendien is op een kickboksgala de eerste prijs vaak vijf ton.

Met dit soort evenementen krijgt Rico Verhoeven zijn bankrekening ook aardig gevuld. Het schijnt dat Rico Verhoeven en zijn rivaal Badr Hari in 2016 voor het gevecht in Oberhausen ieder sowieso 500 duizend euro kregen.

Vermogen naast het boksen

Rico Verhoeven zit ook buiten de ring niet stil. Onlangs verscheen er een boek over hem en ook speelt Rico Verhoeven in reclamefilmpjes, diverse films en hij verschijnt regelmatig in televisieprogramma’s. Dat levert deze superster ook behoorlijk wat geld op.

Wie denkt dat Verhoeven naast zijn schoenen loopt, heeft het mis. Hij woont nog altijd gezellig in zijn oude woonplaats Halsteren, met zijn vrouw en drie kinderen. 

Rico als ondernemer

Daarnaast is Rico Verhoeven ook nog ondernemer. Hij sloot zakendeals met Land Rover, Spotify en lanceerde zijn eigen Rico fitness app. Bovendien heeft Verhoeven een contract met Adidas. En bovendien heeft hij een verbintenis met Paradigm Sports Management in het kader van de MMA.

Verhoeven is ambassadeur van Jaguar Land Rover Knook. Hij vergaart een deel van zijn inkomsten ook uit merchandise. Dit in de vorm van een kledinglijn en een eigen parfum die luistert naar de naam Perseverance by Rico Verhoeven. Bovendien heeft Rico Verhoeven ook nog een eigen sportschool: RV Sports. Kortom: hij is goed bezig onze Rico!

 

Bezoek eens de pagina van de Affilate Marketing Revolutie. Hierin leer je precies hoe je op het internet zo’n 250 euro per dag kunt verdienen!

Ik wil meer informatie