Hoeveel verdient Scottie Pippen?

salaris en vermogen scottie pippen

Scottie Pippen is een erg bekend Amerikaans ex-basketballer. De basketballer heeft diverse periodes in zijn carrière gekend, maar hij staat het meest bekend om zijn prestaties in de tijd dat hij speelde voor Chicago Bulls.

Als topsporter heeft Pippen dan ook door de jaren heen aardig wat geld verdiend. Vaak zijn exacte bekende die verdiend zijn niet vast te stellen, maar een schatting van het Scottie Pippen salaris is wel te maken.

Daarnaast heeft Pippen met al zijn salarissen tot nu toe natuurlijk ook de kans gehad een aardig vermogen op te bouwen. Ook dit lijkt redelijk gelukt te zijn.

Wat is het Scottie Pippen salaris?

In zijn bekendste tijden zou voormalig basketballer Scottie Pippen een jaarsalaris hebben gehad van zeker 11 miljoen dollar. Uiteraard kan het salaris als topsporter zijnde enorm variëren. Bij de ene club kreeg de basketballer meer betaald dan bij de ander. Het is echter zeer waarschijnlijk dat in de tijd dat Scottie Pippen bij Chicagio Bulls speelde, hij ook het meest verdiende.

Als een van de beste basketballers die ooit bij de club heeft gespeeld heeft Pippen er ook behoorlijk wat indruk gemaakt. Op andere momenten in zijn carrière heeft hij waarschijnlijk minder verdiend dan in de succesvolle jaren in Chicago. Een jaarsalaris van 11 miljoen dollar komt neer op zo’n 9 miljoen euro. Dit is:

  • Een maandsalaris van 750.000 euro
  • Een weeksalaris van 173.077 euro
  • Dag inkomsten van 24.725 euro
  • Uur inkomsten van 1.030 euro

Momenteel is Pippen geen basketballer meer en beschikt hij dus ook niet over dit salaris. Wel is hij Senior Adviseur van Franchise President en COO Michael Reinsdorf. Dit werk doet Pippen sinds 2012.

https://youtu.be/Xo7aQIOellM

Scottie Pippen vermogen

Het geschatte vermogen van de voormalig basketballer Scottie Pippen is momenteel zo’n 50 miljoen dollar. In euro’s is dit iets meer dan 41 miljoen euro.

Met zijn mooie salarissen en andere inkomsten heeft Scottie Pippen in totaal dus behoorlijk wat geld verdiend. Hij heeft dan ook de mogelijkheid gehad hiervan een aardig vermogen op te bouwen en dat heeft Pippen dan ook gedaan.

Het vermogen van Scottie Pippen is verdeeld over verschillende zaken. Zo beschikt de voormalig basketballer onder andere over een enorme villa van zeker 10.000 vierkante meter. De geschatte waarde van de villa is zo’n 2,2 miljoen dollar. In euro’s een forse 1,8 miljoen.

Daarnaast beschikt Pippen over een indrukwekkend wagenpark. Hij heeft onder andere een Ferrari, waarvan de prijs vermoedelijk zeker rond de 300.000 euro zit.

Tevens beschikt Pippen over een Mercedes G-wagon. Ook aan deze auto hangt een flink prijskaartje, namelijk zo’n 175.000 euro. Het Scottie Pippen vermogen is dus verdeeld over verschillende dingen in een luxe levensstijl.

Wil jij ook zo veel geld verdienen als Scottie Pippen?

Ben jij niet zo’n goede basketballer, maar wil je wel veel geld verdienen? Let dan even goed op. Er zijn namelijk andere manieren om (veel) geld te verdienen, zonder dat je daar heel hard voor hoeft te werken.

Wil jij ook veel geld verdienen, maar dan op een veel makkelijkere manier?

Bekijk dan even de cursus van Jacko! Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig een eigen website op kunt zetten die een maandelijks inkomen van 10.000 euro voor jou kan generen. Super toch? Maar die keuze ligt bij jou… 😉

  • Hoeveel verdient Scottie Pippen?
    Scottie Pippen is een erg bekend Amerikaans ex-basketballer. De basketballer heeft diverse periodes in zijn carrière gekend, maar hij staat het meest bekend om zijn prestaties in de tijd dat hij speelde voor Chicago Bulls. Als topsporter heeft Pippen dan ook door de jaren heen aardig wat geld verdiend. Vaak zijn exacte bekende die verdiend […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *